Jalkahoitola Jyväskylässä

Puhelin 050 5631 879
Sähköposti: miia(at)hoitolamiiajulia.com
NETTIAJANVARAUS

Palvelut ja hinnat

Hoidoissani keskityn jalkojen perushoitoon sekä jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitamiseen. Tarjolla on myös hemmotteluhoitoa, mutta se sisältää aina jalkahoidollisen osan.

Perusjalkahoito 60 min
sis. jalkakylpy, perusjalkojen hoito (eli ihon hoitona sarveistumien, kovettumien, pienten känsien poisto sekä pienten halkeamien hoito, kynsien hoitona lyhennys, ohennus ja viilaus), lopuksi rasvaus ja hieronta.
50 €

Vaativan jalan hoito 70 min
Asiakkaalle, jolla on ns. vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia esimerkiksi laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia, sisäänkasvavia, paksuuntuneita tai kynsisienen vaurioittamia kynsiä. Perusjalkahoitoa täydennetään ihon tai kynsien vaatimilla erityistoimenpiteillä. Hoito suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.
55 €

Hemmotteluhoito jaloille 90 min
sis. perusjalkahoidon sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittavan erikoishoidon kuten ihon kuorinta, jalkanaamio, tai normaalia pidempi jalkahieronta.
70 €

Kevyempi jalkahoito 30 min
sis. jalkakylpy, kynsien ja varvasvälien hoito sekä rasvaus. (Huom! Mikäli useampia kuin max.2 paksuuntunutta kynttä jaloissa, ole hyvä ja valitse tunnin aika)
29 €

(Kynsien lakkaus muun hoidon yhteydessä +5€. Lakkaus mieluiten asiakkaan omalla lakalla.)

Podofix jousihoito
Kupertuvan kynnen oikaisuhoito, vaatii useamman hoitokerran.
Varaa ensimmäisellä kerralla kevyempi 30min jalkahoito, jotta voin arvioida oikaisuhoidon soveltuvuuden kynnellesi. Hoitoa ei voi tehdä paksuuntuneelle ja sienen vaurioittamalle kynnelle.
45 €

Silikoniortoosit
Valmistettavan henkilökohtaisen ortoosin koosta riippuen hinta alkaen 45€

Käsihoito
sis. kynsien leikkaus ja hionta sekä käsien rasvaus (muun hoidon yhteydessä esim. asiakkaan jalkahoidon päälle käsihoito 15€)
20 €

Vaativia tai sarjahoitona tehtäviä kynsi- ja iho-ongelmia varten laaditaan aina erillinen hoitosuunnitelma asiakkaan kanssa. Sarjahoidoissa hoitoajat ja hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti alkaen 25€ /kerta.

Kotikäyntilisä 5 €

SOKEROINTI
Teen ihokarvojen poistoa sääristä ja reisistä Scandianavian Skin Candy -sarjalla. Ihon käsittely Scandinavian Skin Candy:n tuotteilla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan lähes kivuttomasti. Skin Candy massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi.

Karvojen poisto sääristä 38 €
Karvojen poisto sääret ja reidet 49 €
Voit valita lisäksi kevyemmän jalkahoidon sekä karvanpoiston sääristä yhteishintaan 60€