Jalkahoitola Jyväskylässä

Puhelin 050-5631879
Sähköposti: miia@hoitolamiiajulia.com
NETTIAJANVARAUS

Palvelut ja hinnat

Hoidoissani keskityn jalkojen perushoitoon sekä jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitamiseen. Tarjolla on myös hemmotteluhoitoa, mutta se sisältää aina jalkahoidollisen osan.

Perusjalkahoito 60 min
sis. jalkakylpy, perusjalkojen hoito (eli ihon hoitona sarveistumien, kovettumien, pienten känsien poisto sekä pienten halkeamien hoito, kynsien hoitona lyhennys, ohennus ja viilaus), lopuksi rasvaus ja hieronta
50 €

Vaativan jalan hoito 70 min
Asiakkaalle, jolla on ns. vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia esimerkiksi laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia, sisäänkasvavia, paksuuntuneita tai kynsisienen vaurioittamia kynsiä. Perusjalkahoitoa täydennetään ihon tai kynsien vaatimilla erityistoimenpiteillä. Hoito suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.
55 €

Hemmotteluhoito jaloille 90 min
sis. perusjalkahoidon sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittavan erikoishoidon kuten ihon kuorinta, jalkanaamio, tai normaalia pidempi jalkahieronta.
70 €

Jalkojen hieronta 30 min
20 €

Käsihoito
sis. kynsien leikkaus ja hionta sekä käsien rasvaus (muun hoidon yhteydessä esim. asiakkaan jalkahoidon päälle käsihoito 10€)
20 €

Kynsien lakkaus muun hoidon yhteydessä 10€
Lakkaus asiakkaan omalla lakalla.

Vaativia tai sarjahoitona tehtäviä kynsi- ja iho-ongelmia varten laaditaan aina erillinen hoitosuunnitelma asiakkaan kanssa. Sarjahoidoissa hoitoajat ja hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti alkaen 25€ /kerta.